Sollicitatieronde AIOS orthopedie, aanvang 1 januari 2024

De Regionale Opleidingsgroep Orthopedie (ROGO) Rotterdam wordt gevormd door de opleidingen orthopedie in het Erasmus MC te Rotterdam, het Reinier Haga Orthopedisch Centrum te Zoetermeer en het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis te Tilburg.

De ROGO-Rotterdam leidt artsen op die hun passie voor patiëntenzorg weten te combineren met nieuwsgierigheid naar nieuwe kennis en mogelijkheden. U leert het vak in de volle breedte uit te oefenen en de deelnemende opleidingsklinieken bieden daarvoor een uitdagend werkterrein.

Binnen de opleiding orthopedie verricht u directe patiëntenzorg in combinatie met wetenschappelijk onderzoek en neemt u deel aan de onderwijsactiviteiten. Opleiders en supervisors verzorgen de begeleiding. Gezamenlijk bewaakt u de voortgang en de kwaliteit van uw opleiding. Tijdens de opleiding zult u tenminste werkzaam zijn in twee van de drie opleidingsklinieken binnen de ROGO.

Sollicitatieprocedure

U kunt uw brief en CV toesturen aan:  rogorotterdam@gmail.com. Uw sollicitatiebrief kunt u richten aan dr. G.A. Kraan, secretaris ROGO-Rotterdam.

De sluitingsdatum voor deze sollicitatieronde is woensdag 8 januari 2023.

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 14 maart 2023.

Voor vragen kun u contact opnemen met Petra le Roy, e-mail: rogorotterdam@gmail.com of telefoonnummer 06-53 962 462 (maandag t/m vrijdag).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.