Sollicitatieronde AIOS orthopedie

De Regionale Opleidingsgroep Orthopedie (ROGO) Rotterdam wordt gevormd door de opleidingen orthopedie in het Erasmus MC te Rotterdam, de Reinier de Graaf Groep te Delft en het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis te Tilburg.

De ROGO-Rotterdam leidt artsen op die hun passie voor patiëntenzorg weten te combineren met nieuwsgierigheid naar nieuwe kennis en mogelijkheden. U leert het vak in de volle breedte uit te oefenen en de deelnemende opleidingsklinieken bieden daarvoor een uitdagend werkterrein.

Binnen de opleiding orthopedie verricht u directe patiëntenzorg in combinatie met wetenschappelijk onderzoek en neemt u deel aan de onderwijsactiviteiten. Opleiders en supervisors verzorgen de begeleiding. Gezamenlijk bewaakt u de voortgang en de kwaliteit van uw opleiding. Tijdens de opleiding zult u tenminste werkzaam zijn in twee van de drie opleidingsklinieken binnen de ROGO. 

Sollicitatieprocedure

U kunt uw brief en CV toesturen aan:  rogorotterdam@gmail.com Uw sollicitatiebrief kunt u richten aan dr. G.A. Kraan, secretaris ROGO-Rotterdam.

Voor vragen kun u contact opnemen met Petra le Roy, e-mail  rogorotterdam@gmail.com of telefoonnummer 06-53 962 462 (maandag t/m vrijdag).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.