De afdeling Orthopedie is één van de middelgrote afdelingen van ons ziekenhuis. Stafleden en assistenten werken op twee locaties, te weten het Erasmus MC Centrumlocatie en het Erasmus MC Sophia. Afdelingshoofd is prof. dr. D.Eygendaal. Opleider is dr. P.K. Bos. Plv. opleider is dr. D.E. Meuffels.

Medisch coördinator op de Centrumlocatie is dr. J.W. Colaris. Medisch coördinator in het Sophia is dr. D. Kempink. De polikliniek en de verpleegafdeling vallen onder één unit met als manager Zorgkern beweging dhr. L. Tegelaar. Onze afdeling is onderdeel van Thema Dijkzigt.

Voorzitter van ons Themabestuur is prof. dr. J.Hendriks en dhr. K.H. Aij is de themadirecteur.

Op het Orthopedie secretariaat Centrumlocatie zijn werkzaam Simone Bleeker, secretaresse afdelingshoofd en Annet Slings, secretaresse stafleden.

Op het Sophia secretariaat zijn werkzaam Patricia Metz en Silvia van der Kuijp, secretaresses stafleden in het Sophia.

  • Secretaresse afdelingshoofd: Alle zakelijke, niet-patiëntgerelateerde taken: 33281 Nc-419
  • Stafsecretaresse: Alle zakelijke, niet-patiëntgerelateerde taken en opleidingszaken AIOS: 34686 Nc-419
  • Secretaresses Sophia: Patiëntgerelateerde taken Sophia. Opvragen informatie, versturen van correspondentie etc.: 36657 SK-1224
  • Poli Orthopedie: Patiëntgerelateerde taken Centrumlocatie. U kunt denken aan branden van CD’s, opvragen informatie, versturen van correspondentie etc.: 35972 Ne-3